Sunfox SF160 LED lisävalopaneeli

169,00 

Lisätietoja tuotteesta

KAUDEN 2021-2022 LISÄVALOPANEELI UUTUUS! 

SUNFOX SF160 on tieliikennehyväksytty lisävalopaneeli. 5W Osramin LED polttimot takaa äärinmäisen valotehon peilitekniikan kautta, tarkasti rajattuna juuri sinne mihin valoa tarvitaankin. 22” koon vuoksi valaisin on kompaktin kokoinen mm. henkilöautoihin ja pakettiautoihin. Paranna ajoturvallisuutta ja -mukavuutta alkavan syksyn piemenevissä illoissa tämän huippu-uutuuden avulla! 

Tässä valaisimessa on myös matala värilämpötila (5000k), joka on miellyttävämpi silmälle verrattuna perinteisiin LED lisävaloihin. Valaisimen mukana tulee järeä ruostumaton u-kiinnike sekä säädettävät pohjakiinnikkeet jotka mahdollistavat monipuoliset, stabiilit kiinnitysvaihtoehdot. Kaiken kruunaa tässä tehopötkössä massasta poikkeava, tyylikäs ”nuolimuotoinen” parkkivalo. 

Lisävalopaneelin tekniset tiedot

Tuotenumero: SF-G5-160W
Jännite: 10-30V, DC
Teho: 160W 9920lm
LED: 32*5W Osram LED
Parkkivalo: Oranssi
Koko: 562 x 83.5×81 mm
Tieliikennehyväksytty: Kyllä
Referenssiluku: 37.5
DT3 Liitin
Lisätiedot: Pakkaus sisältäää u-kiinnikkeen sekä pohjakiinnikkeet 

Takuu: 1 vuosi 

Katso tarkempia tietoja tilauksen toimituksesta täältä.

Miten valitsen oikean lisävalon autooni?

Oikean lisävalon hankkimisessa auttaa parhaiten oman tavoitteen määrittely. Päätä ensin, minkä muotoisen lisävalon haluat: pyöreän vai paneelin. Muodon jälkeen pohdi, kuinka tehokkaat lisävalot tarvitset ja tutustu eri valojen ominaisuuksiin. Lopuksi varmista valojen soveltuvuus autosi kanssa ja tarvittaessa asennuta lisävalot autosähköammattilaisella vikatilanteita välttääksesi. Katso ohjeet oikean lisävalon valintaan oppaastamme!

Muista tarkastaa lisävalojen referenssiluku

Vuonna 2017 lisävalojen asennukseen liittyvä laki uudistui niin, että vain parillisten lisävalojen lisäksi autoon saa asentaa nyt myös yhdet tai kolmet lisävalot. Tämä mahdollisti myös yksittäisen paneelivalon asentamisen. Lisävalojen määrää lamppujen ja paneelien lukumäärän lisäksi säätelee valojen yhteenlaskettu referenssiluku. Se on laskennallisen suhdeluku, joka kertoo yksittäisen kaukovalon valovoiman pinta-alayksikköä kohden. Lue lisää referenssiluvun tarkastamisesta.

Etsitkö tehokasta lisä- tai työvaloa?

Tutustu myös muihin Sunfox-lisävalomalleihin. Sunfox-lisävalotuoteryhmästä löydät sinun tarpeisiisi oikeanlaisen lisävalon autoon tai tehokkaan työvalon pimeisiin ja haastaviin olosuhteisiin. Takaa sinun ja läheistesi turvallinen liikkuminen tien päällä kaikille haastavissa syksyn ja talven pimeissä olosuhteissa. Ajoturvallisuus sekä -mukavuus paranevat, kun autossa on riittävän pitkälle ja laajalle valaisevat valot. Tällöin muun muassa kolarit hirvieläinten kanssa on helpommin ehkäistävissä.

Tarvitsetko lisäosia? Katso verkkokauppamme tarvikevalikoima!